Profil tvrtke

 

Tvrtka Auto salon A-M-G utemeljena je 2012. godine. Specijalizirana je za trgovinu osobnih vozila, te uspješno posluje na domaćem tržištu. Sjedište tvrtke, kao i prodajno izložbeni prostor, nalazi se u Kaštel Starome na adresi Ivana Pavla II 207.

Naš uspjeh temelji se na zadovoljstvu naših kupaca,te samim time imamo mrežu od preko 2000 zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske. Baziramo se na prodaji vozila Europskih proizvođača iz uvoza i to isključivo s zapadnoeuropskog tržišta. Sva naša vozila dolaze iz provjerenih izvora što je jamstvo kvalitete.

Narudžba vozila također je dio naše ponude. Uvijek imamo 20-50 vozila u dolasku te se isti mogu rezervirati i prije dolaska.

Autosalon A-M-G stoji iza svoje ponude i izbora vozila te posluje transparentno.

Auto salon A-M-G moj najbolji izbor

 

Uvoz

Sva rabljena vozila su kupljena i uvezena sa zapadnoeuropskog tržišta te posjeduju originalni certifikat o proizvođaču, te servisnu evidenciju. Uvozimo brendove iz provjerenih izvora što je jamstvo kvalitete.

Usluga

Naš tim će vam pomoći izabrati najbolje vozilo za vas. Autosalon A-M-G vrši kompletnu papirologiju te registraciju za Vas. Sva vozila su pomno pregledana od strane našeg stručnog osoblja.

jamstvo amg autosalon

Zaštita

Sva naša vozila posjeduju Jamstvo kvalitete na motor mjenjač te elektroniku u trajanju od 12 mjeseci.

Vidi jamstvo